Opstartsfest

Så er det tid til årets store opstartsfest! Det bliver sædvanen tro afholdt i Ringgårdens Selskabslokaler på Paludan-Müllers Vej 92 lørdag den 30 september.

Det koster 50kr som inkluderer 2 øl og 2 stykker smørrebrød. Betaling skal ske på mobilepay 26211713 eller til reg.nr: 5382 konto.nr: 0397752. Tilmeldingsfristen er torsdag den 28 september.

Der spilles showdouble (det vil sige at der bliver trukket en ny makker til hver runde) og nedenfor kan du se programmet for dagen:

Dørene åbner 10
Præmieoverrækkelse 11
Turnering start 11:30 (senest fremmøde kl 11 hvis man skal være med)
Smørrebrød fra kl 12
Slut - når turneringen er ovre.

Håber så mange som muligt kommer så vi kan få en sjov aften med masser af god dart! Bemærk - husk kontanter til at købe i baren!

Knas på linjen

Foreningens telefon, har jævnligt problemer med at modtage de MMS'er i sender, så det er blevet besluttet, at finde et nyt teleselskab. Det vil komme til at ske i løbet af de næste uger og derefter forventes det at der vil komme en mere stabil modtagelse af MMS'erne.

I skal selvfølgelig forsat sende som i plejer og skulle nogle MMS'er komme til at mangle vil holdkaptajerne blive kontaktet.

Kampplanen er klar

Så er kampplanen for den nye sæson uploadet til hjemmesiden. Der vil komme en trykt version ud til værtshusene senest i begyndelsen af næste uge.

Puslespillet har i år været udfordrende og præget af, at der er kommet mange tilmeldinger – også et par stykker der blev tilføjet i 11’te time. Vi er oppe på 40 tilmeldte hold i denne sæson, hvor der flere hold der spiller på samme værtshuse.

Der er blevet taget hensyn til antallet af baner på de enkelte spillesteder og så vidt muligt søgt at undgå at der er for mange hjemme/ude kampe i træk. Det kan dog ikke undgås at nogle hold har hhv. 3 hjemme eller 3 udekampe i træk.

For alle hold gælder det, at de har halvdelen af kampene hjemme (for A er det 5/6 kampe, for B og C er det 6/7 kampe).

God kamp

Så er det første runde i aften af den nye sæson. Husk at sende en MMS med resultaterne til foreningens telefon 50 575 501

I forbindelse med tilmelding af hold, var der 2 hold, der ikke var blevet tilmeldt/registreret. Bestyrelsen har besluttet, at de to hold kunne tilføjes på 'oversidder-pladsen' i B- og C-rækken. Det betyder, at der ikke længere er oversiddere i de to rækker og at der nu er 40 hold tilmeldt turneringen

Det har fået den betydning, at den endelige kampplan bliver lidt forsinket, men skal nok lægge klar snart - i hvert fald bliver næste mandags kampe lagt op meget hurtigt.

God kamp til jer alle sammen og husk, at i godt må uploade stemningsbilleder fra jeres kampe

Sæsonstart 4/9 2017

Den nye sæson starter på mandag d. 4/9 2017. Der arbejdes på højtryk på at få kampplanen færdig hurtigst muligt.

Der er 38 tilmeldte hold i denne sæson; hvilket betyder at der vil være

  • 12 hold i A-rækken
  • 13 hold i B-rækken
  • 13 hold i C-rækken

For B- og C-rækkerne gælder at der vil være en oversidder hver uge

Update 30/8 2017 - de første 2 runder er klar - resten kommer så snart bestyrelsen har fået tjekket efter eventuelle fejl.

 

Generalforsamling

Så er det tid til den årlige generalforsamling i Aarhus Restaurationsdart.

Generalforsamlingen afholdes d. 20.8.2017 kl. 14:00 på Hos Anton, Vestergade 69

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest en uge før generalforsamlingen. Aflever forslagene direkte til et af bestyrelsesmedlemmerne eller send det via mail til formand@aarhusrestaurationsdart.dk

Dagsorden m.m. følger

Dato for sæsonstart forventes at blive medio september, men det kan først blive endelig afgjort når alle hold-tilmeldinger er modtaget, da antallet af hold har indflydelse på hvormange kampdage der skal være i hver halvsæson.

Opstartsfest

Opstartsfesten for sæson 2017/2018 bliver holdt d. 30/9 2017 - mere information følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen